Menu

Beretning 2022

Beretning v/ Formand Mie Brun Pedersen 2022

I februar måned blev der valgt en forholdsvis ny bestyrelse. Jeg tiltrådte som formand, Jesper Laursen og Maria Brunsgaard indgik som menige medlemmer.

Fokuspunkterne det sidste år har været frivillighed og synlighed. Vi oplever ligesom så mange andre foreninger mangel på frivillighed. Vi har bl.a. I samarbejde med Spjald Fritid og FDF lavet en reklamefilm for at gøre opmærksom på mangel på frivillighed og for at vise vi står sammen om dette problem.

Vi har i klubben haft nogle udfordringer i forhold til at finde trænere til de enkelte hold og det har ind imellem været en sej kamp. Det er indtil videre lykkedes os ved fælles hjælp at få besat de forskellige poster.

Vi håber at få dannet et rigtig godt samarbejde med hele forældrestaben på de forskellige hold, så de også kan hjælpe med få besat trænerposter og hjælpe lidt til med stort og småt når nødvendigt. Uden hjælp vil det i yderste tilfælde kan betyde vi ikke kan oprette de hold vi gerne vil.
Vi gør alt vi kan i bestyrelsen men må også erkende, at vi har brug for hjælp for at lykkedes. 

Vi har i 2022 valgt at gøre vores klublokale mere hyggelig med nye sofaer, bordfodbold, Sound Box, og 86” TV. Vi håber dette kan samle børn og unge mere både inden og efter fodbold.

I 2022 fik vi også kåret nogle af de frivillige i klubben. Max Pedersen blev kåret som årets træner.
Ingrid Andersen fik overrakt DBU Jyllands sølvemblem, da hun har været frivillig i klubben i omkring 20 år. Stort tillykke til Max og Ingrid samt tak for den store indsats i gør i klubben.

Efter Corona kunne vi også igen få afholdt sponsor aften som blev afholdt 29. september med oplæg fra Morten Bruun. Der var stor opbakning til denne aften og dejligt at se så mange sponsorer møde op og støtte op om vores klub i Spjald IF.

Der har i 2022 været nogle nye tiltag og aktiviteter for de forskellige årgange.

Der er startet dagpleje/børnehavefodbold for de 2-3-årige, hvilket var en succes med ca. 20 deltagere, som mødte op med deres mor eller far.

Der blev 29. april arrangeret en kæmpe fodboldfest for alle byens børn, hvor der var 120 deltagere, som sluttede dagen af med pizza og 1. holdet som spillede kamp.
U15 Piger og U14/U15 drenge var afsted til Hinnerup Cup med deres trænere Max og Tommy, hvor de alle sammen havde en rigtig god oplevelse.

Der blev igen afholdt Ramsing Cup under normale omstændigheder. Dejligt at se så mange glade fodboldmennesker i byen igen og alle de frivillig, som endnu en gang stod klar til at hjælpe til. Tusind tak for hjælpen til alle der har bidraget til at få dette op at køre igen.

Vi fik afviklet Landbobank Cup over 2 weekender med i alt 96 hold hvilket er særdeles tilfredsstillende.

Herre seniorafdelingen har både haft op og nedture. I foråret rykkede 2. holdet op i serie 4 og vandt samtidig kommunemesterskabet. 1. holdet måtte desværre i efteråret sande at man efter en playoffkamp må en tur ned i serie 3. Med nye trænere på hele senior linjen i 2023, så er vi sikre på at I vender stærkt tilbage med en oprykning.

I kvindesenior blev det i efteråret til en virkelig flot oprykning til serie 1. Virkelig godt kæmpet piger og vi glæder os til at følge holdet til foråret.

I 2021 måtte vi desværre sige farvel til Per Pallesen. Per valgte at sende en sidste hilsen til klubben i forhold til en arv, som har gjort meget gavn i klubben.

Til sidst vil jeg gerne takke alle de som gør en kæmpe indsats for Spjald IF.
Jeg vil dermed gerne give en speciel tak til bestyrelsen for at stå sammen og hjælpe hinanden med at få alle ender løst.


På bestyrelsens vegne

Formand

Mie Brun Pedersen

Bestyrelse

Formand
profilepic
Mie Brun Pedersen
Kasserer
profilepic
Rikke Vang Johansen
Bestyrelsesmedlem
profilepic
Jesper Laursen
Bestyrelsesmedlem
profilepic
Maria Kirstein
Ramsing Cup udvalget
profilepic
Michael Hansen
Luk