Menu

Ramsing Cup

VIGTIG INFORMATION

Der er krav om Coronapas for alle deltagere og tilskuere over 16 år.

 

Velkommen til Ramsing Cup 2021

For første gang afholdes cuppen som 2 én-dags fodboldstævner på grund af de nuværende corona restriktioner. Vi glæder os til at byde velkommen til åres stævne. 

Fredag d. 6. august er for de ældste årgange Drenge 05-08 og Piger 04-08 både 8- og 11-mands hold. 
Anlægget er lukket og alle kampe spille i 1 zone. 

Lørdag d. 7. august er der stævnedag for årgangene 09-14 i både Drenge og Piger.
Anlægget er lukket og kampene spilles i 2 zoner. Alle 8-mands kampe spilles i én zone og alle 5-mands kampe spilles i én zone.


Vigtig information omkring tilskuere:
Der er kommet ændringer i Corona retningslinjerne og der er nu plads til en del flere personer i hver sektion. Derfor vurderer vi at det vil være muligt for interesserede forældre, bedsteforældre og andre interesserede tilskuere at komme ind og se fodbold. Vi kan risikere at vi må lukke for besøgende, men vi håber på at der er plads til alle. Alle skal dog gå ind via indgangene hvor der udleveres armbånd til alle spillere og tilskuere.
Husk at der er krav om coronapas for alle over 16 år.

Fredag er der indgang ved stadion ved siden af hovedindgangen til Fritidscenteret.
Lørdag er der kun adgang til 8-mands kampene via indgangen på kroghedevej ved kunstbanen hvor der også er parkering. Adgang til 5-mands kampene findes overfor indgangen til svømmehallen ved hallens parkeringsplads. 

 Vi er rigtig kede af at det ikke kan blive muligt at afholde en cup som vi kender det men vi håber I vil tage rigtig godt imod ændringerne.

Der tages naturligvis stadig forbehold for eventuelle ændringer i Corona restriktionerne. I tilfælde af aflysning pga Corona vil alle tilmeldinger blive fuldt refunderet.

Hvis I har spørgsmål til tilmelding eller afviklingen af turneringen er I meget velkommen til at kontakte Brian Vang på info@spjaldcenter.dk eller Tanja Mikkelsen på tanjanoergaard@hotmail.com