Menu

Ramsing Cup

Information om Covid-19 og Ramsing Cup 2021

                                  
Vi arbejder allerede med planlægningen af Ramsing Cup 2021 fra 6. - 8. august. Vi arbejder med forskellige scenarier for afholdelse af turneringen for at være i stand til at gennemføre cuppen i overensstemmelse med de danske myndigheders råd og anbefalinger, gældende love og regler og i overensstemmelse med DBU’s retningslinjer og anbefalinger.
Men vigtigst af alt arbejder vi for, at gennemføre Ramsing Cup 2021 med et set-up så tæt som muligt på det vi kender.
Vi følger nøje udviklingen, og håber meget at retningslinjer og forsamlingsforbud bliver ændret så det bliver muligt, at byde velkommen til Ramsing cup i Spjald i 2021.

En tryg og sikker afvikling af Ramsing Cup for deltagere og frivillige er vores højeste prioritet.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til Spjald og tilbyde de unge fodboldspillere en fodboldturnering i top kvalitet. Vi vil gøre vores yderste for at gennemføre turneringen så sikkert som muligt, så alle får en dejlig weekend med masser af nye fodboldoplevelser.

Hvad sker der, hvis Ramsing Cup 2021 annulleres?
Hvis myndighedernes retningslinjer gør det umuligt at gennemføre Ramsing Cup 2021, får alle registrerede hold fuld refusion af både hold- og deltagergebyr.

Tilmelding
Tilmeldingen til Ramsing cup 2021 åbner i foråret. 

Hvis I har spørgsmål til tilmelding eller afviklingen af turneringen, så er I meget velkommen til at kontakte os på info@spjaldcenter.dk eller tanjanoergaard@hotmail.com