Menu

Playmakers inspired by Disney kommer til Spjald IF

image
13. april 2021 kl. 16:00
Vi er stolte over at kunne præsentere, at Spjald IF er en af de 34 værter i Danmark, der har fået muligheden for at afholde et spændende nyt koncept i samarbejde med UEFA og Disney.
Konceptet, Playmakers, er et tilbud for alle piger i alderen fra 5-8 år, der får mulighed for at afprøve fodbold på en mere anderledes, innovativ og spændende måde gennem leg og historiefortælling. 
I modsætning til traditionelle fodboldprogrammer følger hver af Playmakers otte indledende træningssessioner en historie fra Disneys univers. I første afvikling i foråret 2021 handler fortællingen om Disneys poplulære film, Frost 2.

Udstyret med fodbolde, overtræksveste og kegler, skal de specielt uddannede trænere opfordre pigerne til at spille rollerne som de populære figurer. Gennem træningssessionerne bringes filmens scener til live via bevægelse, teamwork og pigernes fantasi.

Efterhånden som Playmakers ruller ud over hele Europa, tilføjes nye Disney-historiefortællinger til programmet. 

I de første sessioner har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater. I de senere sessioner introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

Vi sørger for at pigerne får:

  • En magisk oplevelse - Playmakers er en hidtil uset sportsoplevelse, som vækker følelser og skaber magiske øjeblikke.
  • Et trygt miljø - Vi skaber et trygt miljø, hvor vi stoler på en legende tilgang. Playmakers fokuserer på bevægelse, teamwork og fantasi.
  • Personlig udvikling - Miljøet til at udvikle sig personligt, styrke selvtilliden, få erfaringer, finde venner for livet og en kærlighed til fodbold.
  • Maksimal nydelse - Det bedste koncept, baseret på aktuelle forskningsresultater, der giver piger den maksimale indlæringseffekt og maksimal nydelse af fodbold.

Et Playmakers forløb dækker over 8 træningssessioner i foråret med en ugentligt afvikling på klubben baner i Spjald. Første afvikling finder sted i april 2021.

Holdside og tilmelding:
Har dette fanget din/jeres interesse, kan du/I få mere information, læse spørgsmål & svar samt skrive dit barn op til en plads via denne side: https://www.spjaldif.dk/ungdom/disney-playmakers-5-8-aarige-piger/